Oheň...

Oheň...

Anotace: plamenná...

Hledím do plamenů tančících v rytmu samby,
do vířivé spirály jisker podobné tělu mamby…
Do magicky fosforeskujících dřevěných bohatýrů,
myšlenky splynou s tmou a já mám de-ja-vů….

Hledím,jak otevře se brána fantazie,
ideje předhání se rychlostí světla…
Kde nemožné je realitou a zázraky jsou běžné,
kde jeden svět rodí se a jiný černá díra smetla…

Hledím na žárem popraskané zrcadlo,
ve kterém jeden obraz tisíc podob má…
a vidím sebe v paralelních světech,
kde na tisíce způsobů svůj život prožívám…
Hledím na všechny moje Lásky
a všechny je mám rád,
už zbývá jenom skočit…
tak ELÁ HOP!
a jdu si s nimi hrát...
Autor enigman, 27.06.2008
Přečteno 335x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Bíša, labuť, monterka, hanele m., igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..oheň-zrcadlo-odrážejíc naše bytí..

27.06.2008 22:35:00 | igniss

*pěkné-zajímavé*

27.06.2008 21:27:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí