Náměsíčný...
Anotace: pod vlivem úplňku....vylezl jsem si na jablůňku…
V koruně její spletitosti….
v náruči něžného objetí usazen....
obrazně v obrazu noci zasazen…
trhám ovoce obarvené stříbrem...
při každém zakousnutí...
uvolněná šťáva prýští...
rozlévá se…
mysl oslazuje…
zahřívá…
omlazuje…
i když svět stárne...
i když se kolem ochlazuje…
nepřítomně se do tmy dívám...
nehnutě…
přitom lítám….
jablečnou dužninu hltám...
bezmyšlenkovitě...
šťavnatě..tiše...
plně skrytě...
jako v peřinách zachumlané dítě...
jako v moři rozhozené sítě...
Přečteno 272x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, Bíša, labuť, monterka, hanele m., igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)