Heldám se...
Anotace: No, vono je to odporně patetický. Nechápu, jak jsem tuhle slátaninu mohla vypotit...no co už, chybama se člověk učí:D
Bezhlavě toulám se slzavým údolím,
s pohřebním výrazem, mrtvolně bledá,
S hlavou sklopenou a plným vědomím,
že čas se prostě vrátit nedá.
Padám na kolena, líbám ti nohy,
podobna loutce, jíž ustřihli provazy,
K podobným scénám mám zvrácené vlohy,
vysávám z tebe duši jak parazit.
Bezcílně putuji slzavým údolím,
krví teď slepuji střepiny hrdosti.
Minulost spálím, smažu a zahodím,
dost bylo trápení a trpké bolesti.
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Koskenkorva, a_tao, Tacca
Komentáře (0)