Zvedá se..
Zvedá se vítr, bude bouře
u oblaků jak hrady krouže
poletuji sám, nechráněný
zřím kumulonimbů svislé stěny
poryvy větru prudce sílí
najednou ticho - jen na chvíli
pak se rozpoutá pravé peklo
bleskem přede mnou z nebe stéklo
slunce samo a hned to třísklo
vteřinu na to zas se blýsklo
teďka za zády, výboj bílý
ožeh mi křídla, je nad mé síly
letět dál, já chtěl patřit Tobě
nebudu, střemhlav padám v mdlobě
s kroupami dolů sražen k zemi
v příkopu smáčen pode zděmi
věže, obrostlé planou růží
nejsem to já, komu přísluší
svými se tknout rtů pohádkových
proč princ, ne padlý anděl? kdo ví..
Přečteno 386x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sima, Beepat, spare, Květka Š., Tacca, Simísek, Kyle, Andělská holka, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)