Němá ústa
kreslí ve
vzduchu
nevyřčené
otázky
dostávají
zvláštní
tvary
a ještě
zvláštnější
odpovědi,
podob
odpovědí
je velké
kvantum
většinu
procentuálních
částí tvoří
odpovědi
postrádající
srozumitelnost
a vulgarismy
menšinu pak
srozumitelnou
němost odpovědí