Barvy tulipánů
Zhasla jsem
barvy tulipánů
zpěv slavíků
dala do podnájmu
a zadními vrátky
třikrát
vracím se zpátky
Jen ochutnejte
milí, drazí
vy mí
sametoví vrazi
Už si nevěřím..
a tak to začíná
válka mezi řádky
s granátem
z korkové zátky
(prý to tolik nebolí
když se trefíš)
Asi jsem zas
zabloudila
v myšlenkách..
Přečteno 451x
Tipy 16
Poslední tipující: carodejka, angel_s.r.o, Favi, Bíša, Petbab, Pixie, labuť, trrtrr, china white
Komentáře (7)
Komentujících (6)