Ikona
Pravoslávna svíčka
Před strohou ikonou.
Čas kape voskem
Na hluboké rány
Copak dnes povíš ticho...?
Zde absolutní pokora
A jsme li děti?
Když potřebujem věřit
...V zázrak...?
Přečteno 227x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, brooklyn, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)