Anotace: Někde si potřebuju vylít pár slziček, třeba to potom přestane konečně bolet.
Vím, jakou bolest cítíš... u mě je to dva roky... Bolest potřebuje čas a spoustu dobrých lidiček kolem sebe... držím palečky, aby to u Tebe tak bylo..:o)
13.07.2008 15:32:00 | labuť
Bolestná dílka nehodnotím, nepřísluší to. Dílko je velmi smutné, nedokážu si to představit, jen bolest, když odejde blízky, nikoliv rodina, jako taková. Upřímné a působivé dílečko, leč moc smuténkové.
10.07.2008 20:07:00 | NikitaNikaT.
...když myslím na matku, na otce, na pět nebo šest přátel, kteří jsou již mrtvi, stále existují a žijí tak, jako když byli živi.Jsou kolem mne, a já se jich nepotřebuji dotýkat, abych věděla, že jsou tu.Nemění se. Jsou stále usměvaví, jako by přicházeli z nejkrásnější země. Je to tím, že žijí již pouze pro nás.
28.06.2008 23:02:00 | Lota