Noční symfonie
Anotace: Nalezl jsem ji při velkém předprázdninovém úklidu. Tak vám ji sem dávám. :) Komentujte prosím.
Lampa ospalá mžourá
nažloutlá běloba jejího těla
se nechává posypat chlupy z plyšáků
pomalovaných fixami studených barev
a dlouhé nohavice tepláků
divně koukají na nabroušené nůžky
které čekají na zakousnutí se do bavlny
jako dítě na kousek dortu...
A malý gumový čertík už vystrkuje růžky
bojí se andílka chlupatého, stojícího vedle něj
konec představení, lampa dosvítila
a nemáme na nový petrolej.
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: trrtrr, LauraKošinová, Pišák
Komentáře (8)
Komentujících (5)