Anotace: Jen to jen pár rýmů, možná to ještě půjde dopsat, ale to co vznikne jako celek hned na začátku, stejně bývá nejlepší, tak je tu aspoň nedokončená...
Básenka je velmi krásná...Plná citu, lásky, pochopení, osudu...Ale řiď se také tím, že největší věc na světě je vědět,jak být sám sebou....To je to nejdůležitější!
28.06.2008 23:05:00 | Ewineccka