Divadelní
Anotace: abych vas nezahltila temi sladkobolnymi, tak jedna postarsi
Ve tme
hraju si
stínová divadla
- v hlavní roli levá pravá –
divadelní stínadla
se tiše bouří.
/Ve tme jsme každý sám./
Z peřiny
stavím si hrad
a v tom hrade na jevišti
- piští čtyři svišti –
hraju svá stínová divadla.
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: fialová, adida, spare, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)