Jen...
Anotace: "Jen" chápejte ve smyslu "to jediné"... nikoliv "pouze" A taky Vám přeji krásné dny ... a hodně štěstí :o)
Jen Žena –
V tiché náruči něžných doteků Muže
Sladce schoulená ....
Jen Láska –
Němá i hlasitá, plná svěžího života
Každá hláska ....
Jen Osud –
Těžký i statečný, můj a báječný
Lépe než dosud ...
Komentáře (0)