Žiji snem
Anotace: Básnička o tom jak si vážit snu... Je moje první a taky na to vypadá... Kdysi jsem jí napsala do školy... Snad se vám aspoň trochu zalíbí amatérské bláboly..
Můj nesplnitelný sen,
v dálkách nemá hranice,
když ve snu mám sen,
přeji si pouze naději nejvíce.
Slzy padající na poštář,
lesknou se v kukadlách,
utišit mě může pouhý lhář,
protože nevidí smutek v slzičkách.
Dostatek mám tvrdohlavosti,
abych v duši nestrácela naději,
a dokud nešeptám smrti,
snad svůj sen ožiji.
Možná si svůj sen nesplním,
netuším, jak cestu najít,
jen směle vím,
proč a pro co žít.
Komentáře (0)