Věčný podzim
Anotace: chci padat do jeho náruče
Tak tichý
Tak náhle
je to jako vize namalovaná před mýma očima
Uprostřed usychajících listů
Mám na sobě krvavou skvrnu
a blednu
Padám do tichého lesa
Je si vědom mé přítomnosti
Upřel na mne svůj bolestný pohled
Poslední vydechnutí
Vše umírá před mým uslzeným pohledem
mrtvý....
......tichý
.... zlatý list podzimu ....
..Spadl..
Před mé uslzené oči
Tato zničující krása
.....tento věčný podzim
Tak tichý
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Isquieasuus, Bean, LauraKošinová, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)