Toulání polednem
Brouzdám se travou
žárem poledním
s náladou hravou
pocitem nevšedním
Kobylky vrzají
skřivan trylkuje
příroda potají
krásu čaruje
Potok je chladný
jak nejhlubší hněv
milovat snadný
šeptá pan Turgeněv
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: deuxEm, zzlatý, labuť, W.O.K.O., monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)