Utrpení
Všechny ty roky během Tvé nepřítomnosti
......neřeknu odpusť
..A pustina přede mnou
Umlčí můj pozemský život
Každé slovo šeptáno přes něj
A vykřičím všechny city
Nechtě mne osamělou
Očekávám každou chvíli
Přináší mi to strach
Všichni se proplétají v bídě
Pro nic
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Bean, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)