Samotář
jsi jak neviditelný
lidi do tebe vrážejí
jak smyslů zbavení
tě obcházejí..
nejsi nikdo
nejsi voda
nejsi vzduch
jsi jen tělo ploužící se,
jsi jen duše ubíjející se..
přitom chceš jen ..
lásku
štěstí
.ale ty nejsi nikdo
nejsi voda
nejsi vzduch
..jsi samotář..
Přečteno 365x
Tipy 13
Poslední tipující: jima, Megalo'R, joke27, WhiteSkull, Rolnička, LauraKošinová, jedam, deuxEm, labuť, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)