Anotace: Jako jedna z mála trochu optimistická... Psala sem jí při hádce s kamarádkou
báseň je nádherná... již sem ti to říkal :) dál sem ti supper typ. jelikož je to přesně můj styl je hodně myšlenkovitá a citová prostě sqělí pokrčuj tak dál ........ :)
29.06.2008 11:46:00 | varna344
přesně tuhle náladu zrovna mám, dobře ten pocit o kterém píšeš znám :-)ď.
29.06.2008 00:48:00 | akneliam