Půlnoční
Anotace: Krajinou ztichlou ...
Krajinou ztichlou
v oparu bílém
měsíc teď září
přišla ta chvíle
Poutníku vejdi v chrám
Ve světle svící
Kristus tě vítá
chce ti dnes říci
svá slova tichá
Poutníku vítej k nám
Krajinou ztichlou
v kouzelné noci
lásku a naději
do něžných srdcí
Poutníkům rozdávám
Přečteno 699x
Tipy 27
Poslední tipující: jvacl, Pevya, Květka Š., Holis, UCET KE ZRUSENI, danaska, igniss, Mraveneček, monterka, Hančí, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)