Už nikdy se v jejích očích víckrát nespatříš...
Anotace: Opět básnička k Narutovi...Tentokrát trochu smutná... Psané z nudy takže žádné veledílo nečekejte :) ovšem za komenty budu ráda
Vítr vane a mrtvolný pach s sebou nese,
Už je konec…
Konec války,
Vyhráli jsme,
Veselme se…
-
Čím to že to prostě nejde?
Je to tou spoustou obětí co jsi znal?
Nebo snad životem člověka,
Jenž za tebe život svůj dal?
-
Ona leží tu teď v kaluži rudé,
V kaluži z krve…
Šeptá nahlas tvoje jméno,
Chce u sebe tě mít…
-
Tak běž a vezmi ji za ruku,
Buď s ní až do konce,
Drž ji pevně,
Počkej do východu slunce…
-
Změnila se od základu
A to jenom díky tobě,
Chtěla být jako ty,
Tak silná,
Změnila se, uvnitř, v sobě…
-
Byla víc než statečná,
To co udělala se nedá popsat slovy,
Zachránila ti život,
Ten svůj už neobnoví…
-
"Hinato…"tvoje rty se hýbou,
Chtěl bys něco říct,
Ale když vidíš ty její oči,
Jak přetékají bolestí, ale i něhou,
V krku se ti knedlík utvoří.
-
Opět si vzpomínáš na tu chvíli,
Na ten okamžik jí osudný,
Jak útok jí zasáhl,
Když ležels na zemi studený…
-
Přehrává se ti to v hlavě,
Vidíš jak Chidori jí života zbavila,
Tak prostě, tak hravě…
Jak těžce k zemi padala…
-
Tvůj život ti zachránila,
Ovšem za cenu vlastního,
Lásku k tobě odhalila,
Při tom svou krev prolila…
-
Umírá však šťastně,
Ví že ty budeš žít dál.
Tak si svůj konec přála,
Za ten se celý život prala…
-
Není to poprvé co pláčeš
A ona to ví,
Je šťastná že ty slzy patří právě jí…
-
Ví že pro tebe něco znamenala,
Svého činu litovat nebude.
Toť útěchou pro tebe,
Nic jiného ti ani nezbude…
-
Teď její rodina se blíží,
Její víčka již se klíží.
"Hinato…"vyřkne jeden z nich.
Jeden z jejích příbuzných.
-
Chtěl by ses omluvit,
Možná něco jiného říct,
Ale knedlík ani teď nepovolil,
Na to abys vhodnou větu vyslovil…
-
Už odchází kamsi v dál,
Už poslední vánek kolem vál,
Už nikdy se v jejích očích víckrát nespatříš…
Slíbil sis že už víckrát blízkého neztratíš…
-
A teď s Nejim pomstu si mu přísahal,
Že nejlepšího přítele zabiješ,
Za to co Hinatě udělal,
Bude krutě pykat, to slibuješ…
Přečteno 350x
Tipy 5
Poslední tipující: Hedvika, Devil'sWhore, Sadistic Soul
Komentáře (1)
Komentujících (1)