Nepovinné předměty...
Anotace: vážně i nevážně...
Pokora…
velmi těžko,toporně
ohnul jsem se pro škorně
teď jen čekám pokorně
botky moje oboje
až mi někdo obuje
.
Úcta…
k lidem
k přírodě
k životu
Kdo to nepochopil
no maucta
s prominutím
to je debil...
.
Vděčnost…
být vděčný
neznamená
za každou cenu
zavděčit se
být vděčný
znamená
zamyslit se...
.
Tolerance…
vytrvale trvám na svém
mít
tolerance plné rance
velkoryse kynou…t
pak se může stát,že
být
pod neodolatelným tlakem
osaměle hynou..t
.
Přečteno 326x
Tipy 19
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Bíša, monterka, Lota, hanele m., Iva Borecká, jedam, igniss, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)