Strom
Strom,
ach ten krásný strom,
kde kvete každý den,
každý týden,
každý měsíc,
rok co rok a
věk co věk,
hřích jež svou vinou zahltí svět snů.
Kořeny,
prorostlé zlobou a hněvem.
Listy strachu,
padající na zemi vin.
Větve,
lámající se pod tíží hříchů.
Kmen,
prohnilý lidskostí.
Koruna,
není.
Jen ty .. my .. nikdo
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: Keira Fey, Caracol, Romana Šamanka Ladyloba, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)