Sny
Sám s knihou vin a nářků,
cestovatel na poušti,
neví co že život nabídne dál,
a tak upadá do nevědomosti.
Snad jen on,
jemuž nedostatek síly,
dovolil změnit sen v realitu,
a realitu zas v sen,
změní nás.
Být jeho snem,
jako pírkem spadlým z nebe,
nevidomým chlapcem v dešti,
mrtvou ženou v ráji.
Sad, velký prorostlý zlem,
prorostl až sem,
k nám,
k vám ..
Všude.
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)