Pro sluníčko sedmitečné: To jsem se teď pobavila, Vám je (koukla jsem k Vám na profil) 32 let a nevíte, co to znamená lepá? A píšete tady na liter???:-) Lepá = pohledná, hezká, přitažlivá, a tak.:-)
31.07.2008 16:03:00 | Isabella Monvoisin
Nevím co je "lepá", ale myšlenka je to dobrá a ještě si hraješ s rýmy:)
31.07.2008 14:35:00 | sluníčko sedmitečné