Štěstí
Anotace: mno štěstí je vrtkavé ale vždy se vrátí.........
Štěstí jako jiskra naděje,
Na každého se občas usměje.
Někoho často obchází,
Jiného životem rádo provází.
Jindy si ale odskočí na delší dobu,
A my cítíme pouze smutek a zlobu.
Však vrátí se ta jiskra naděje,
A každý z nás znovu se zasměje.
Přečteno 495x
Tipy 5
Poslední tipující: Gracia, jára spots, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)