Gotika
Krásná a vysoká
královna gotika
prošla si kolem
jak večerní stín
Křehká a cudná
strohá až nudná
nad klenutým čelem
věneček kopretin
Vzývám jí krásku
ochutnej lásku
za prostřeným stolem
celou tě sním
Odmítla tvrdě
odešla hrdě
umírám bolem
uhranutím
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin
Komentáře (3)
Komentujících (2)