bylo mi
Anotace: optimismem oděná
...jak pohlazení slunečními paprsky, když otvírají ráno ještě orosené od rosy,
a noc prý málo spala,
mně bylo blaze v té vláze doteků,
Vždyť jsem nic nečekala,
Zcela jsem se rozevŕela bosým rukám
od strnulých údů k prostému uvolni se.
Je mi lehce, lehounce, když mysli dovoluje vědomí
souznění s tělem...
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, Iva Borecká, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
Komentáře (0)