Bez názvu
Myslím si,myslím,
naivně hloupá,
že poutá se pohledem.
O to víc spřádám svá pouta
a poutám tě k sobě blíž
a blíž.
Víš, možná tě mám i ráda,
chci si vśak teď jenom hrát.
Co se má stát ať se stane.
Miláčku,
mám už tě na háčku,
teď jenom zatáhnout,
nebo tě pustit po vodě.
Ponechávám to náhodě.
Mně stačí, že se dívám
a ty se usmíváś
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, SZN, WhiteSkull, Iva Borecká
Komentáře (1)
Komentujících (1)