Babička
Anotace: Tak tohle je něco pro moji skvělou a pořád obětavou babičku,a nejenom pro ni,ale i pro další takové.....
Babičko,
ty naše sluníčko.
Kampak pořád chodíš,
že na chvíly neposedíš.
Vnoučata nám vždy ochotně hlídáš,
moudré rady do života přitom dáváš.
Sil máš jistě pořád dosti,
o tom žádných pochybností.
Ve tvých rukou zahrádce se daří,
občas ti to svina krtek maří.
Všechno co na ní vypěstuješ,
poté spravedlivě rozděluješ.
Přečteno 455x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Mraveneček, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)