Ukradená
Ukradená je Mona Lisa,v malé vitríně,
zlatý rám obrazu,smutně na nás vyhlíží,
fantom Paříže,znova řádí,
schován před světem,ve skleněné masce,
odrážející se rudé tulipány,
které a místě zůstávají,
jeho prokletí,dar danajský,
pro minulost,která se vrací,
loupí pro zapomenutí,
aby splatil dluh,který tíží jeho duši.
Přečteno 255x
Tipy 12
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, pejrak, malá čarodejnice wiggová netopýrková, její alter ego, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Bíša, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)