Anotace: ...Jirkovi.. nějak se dostávám do úchylného věku kdy na tbe neustále myslím a všude si píšu tvoje jméno.. to mě nikdy nepotkalo!!!
Tak to řekni dodatečně;) Vždyť není všem dnům konec. Fakt ti strašně moc přeju, abys byla konečně šťastná!!!
30.06.2008 13:46:00 | kleopatra.sedma