Vyjmenovaná Z
Anotace: Vyjmenovaná slova po "Z".
Tahle mrška nevítaná,
přiletěla z ciziny,
brzy k ránu přistála nám
na letišti v Ruzyni.
Chytil jsem ji v okamžení,
nikdo ji tu nemá rád,
ze školy mě domů vede
můj nejlepší kamarád.
Moje bolest v krku sílí,
jazyk už mám celý bílý,
je to dáma nemilá,
nazývá se Angina.
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Psavec, monterka
Komentáře (6)
Komentujících (6)