Navždy
Anotace: ...svět v mých představách... není zas až tak černý :))
Představ si svět
Ten kousek chladné země
Tu kouli prachu a vody
Zmatek špíny s trochou něhy
Co vybledla a zrezivěla
Představ si celý svět
Svět, kde se může stát opravdu všechno
V jeden jediný den
Aniž bys o to žádal
Kohokoliv
Až představíš si svět
Jak stojí v jedné vteřině
Na místě v okamihu
V který si jen tiše doufal
…pochopíš…
Že ve světě zrezivělé něhy
Kdy jiní již ztratili úplně všechno
Ty máš pořád ještě šanci potkat to své štěstí
Byť i na jediný den
Na jedinou noc
Tak představ si svět
Navždy
.
Přečteno 299x
Tipy 15
Poslední tipující: BARBYE, WAYWARD, TereZinka, Jar.n, Bíša, igniss, její alter ego, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)