Naděje
Anotace: Vždy je nějaká naděje, že vše dopadne dobře a podle našich předpokladů i když vše vypovídá o tom, že je vše ztraceno...mějte aspoň naději ;)
Samotný procházím se večerní ulicí,
kde světla lamp zářící,
ukazují cestu lidem kráčícím.
Světlo,
naděje kterou život nám dal,
aby před tmou nás varoval.
Naděje,
krásne slůvko doufání a
poznání něčeho v co se dá věřit,
když už nic nezabírá
a jen se v bolestech a strachu skrývá.
Tak naděj ve své sny měj
a doufej,
že i tobě se vyplněj.
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, igniss, drahý
Komentáře (1)
Komentujících (1)