Systém a Řád...
Anotace: Vybočuješ! Zařadit se! ,,Ty neřáde,, Slyším skoro pořád…
Soustava
Uspořádání
Zařízení
Ve světě přízemním
Výtah do podzemí….
Zřízení
Vyřízení
Životem v poklusu
Ústy v nevkusu...
Útvar
Forma
Struktura
Kdo se v tom vyznat má?
Systematicky
Duše zmatená
Srdeční fraktura...
Že by systémová chyba?
Z člověka Karikatura…
Jak v šedivém davu neztratit hlavu?
Nedávit se,
nebýt šedí
Bavit se!
Buďme barevní!
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, hanele m., labuť, Jiparo, SZN, monterka, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)