Svoboda
Milovat a nechat žít,
nepodléhat něčí vůli.
Nechat zpívat píseň, nechat názor jiného.
Vždyť myšlenka a verš;
nejsou jen vulgární slova,
jsou to slova křišťálových výrazů,
narozená orlí křídla.
Svoboda je hrdost,
hrdost před svou myšlenkou.
Svoboda je křišťál,
který tesá sám sebe.
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, SZN
Komentáře (1)
Komentujících (1)