Pomíjivá radost
Rozhlédnout se kolem sebe,
spatřit jasné nebe,
kde je ta nenávist,
co se tu každým dnem zmítá?
Kde je ta radost?
- Zavřeno -
Dnes se nepromítá.
Zklamání ze lží,
jenž v pravdu se mění.
Postávat, přitom procházet se.
Kudy kam?
Ptá se každý sebe sám - Zoufalost!
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Nahá, NikitaNikaT., drahý
Komentáře (1)
Komentujících (1)