Nemáš co si..
Anotace: ..povzdech asi...
Nemáš na vybranou, nemáš křivku rovnou
osudem prohýbanou, ani tu moudrou
nitku v moři času
nemáš mlhu
nemáš
nic
co by tě neslo
co by tě uneslo
co by s tebou dál rostlo
a nezůstalo by v srdci prázdný místo
co bývá po ztracených iluzí, přátel i nadějí.
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)