rodina
Anotace: dik za ty lidi co mi delaj rodinu...aspon tech par veceru. miluju je.
joint co neni joint
radost z mala
/asi uz nebudu princezna
chci totiz bejt dredata princezna/
moje problemy jsou malicherny s*****
nenahraditelny okamziky
byli jsme jak rodina,
kazdymu bylo nanic a vzajemne sme se drzeli
/smali se delali ze svet je strasne jednoduchej/
nebylo nic,
jen elvise presley a hudba ktera nebyla nase
pocity, co byly nase az zkurvene moc
hlavni je NASLOUCHAT
(??????????????????????????)
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: embryo v hlave, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (0)