INZERÁT
Anotace: kdyby se tak takhle všechno dalo objednat.....
Koupím:
kousek sympatie prostoru
Prodám:
smutné chyby mého obzoru
Koupím:
ticho a klid.
a kousek samoty.
a malý kousek štěstí.
Prodám:
kilometr lidské cizoty.
a velký pytel naivity v sobě.
Ozvěte se mému srdci
v přiměřené době.
Zn.: nekupujte kdo máte zájem,
prodejte jen máte-li dost.
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin, Dilla, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)