Snění o ,,spolu"
Stojíme na kopci
spolu...
a bílí racci
krouží okolo.
Vím ,že pravda to není
bláznivé snění
smutné pohledy očí
letí mezi námi
srdce dvou jančí
poletíme s nimi
s Tvou láskou, která už tu není
Vrací se stará řeka
údolím protéká
najednou vysychá
třese se osika
ztracená v předloňském čase
v lesích milenců
v beznadějné kráse
Přečteno 457x
Tipy 5
Poslední tipující: Dacryon Beata, labuť, monterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)