/ ... už zase ... /
Anotace: nestojí za nic. prostě... fakt ztrácím vládu sama nad sebou... ... ale ten kluk ... on se na mě usmál ... a byl jako ty... hřálo to... a mně vytryskly slzy ... http://www.psanci.cz/denik.php?denik_id=594-uz-zase
Ospalá sedí sama na dvousedačce v autobusu.
S doléhajícíma zvukama baskytary
se propadá do jinejch dimenzí.
Nad ránem se vrací z flámu
a na zadní sedačce autobusu
zvrací do pytlíku od svačiny,
kterou jí balila máma.
Nepatrně se usmívá na kluka z autobusu,
/chce, aby vystoupil s ní/
padá jí ramínko od černý podprsenky,
v koutku má rozmazanou rtěnku
a na zastávce na ni čeká klient...
... šla by radši s tím klukem ...
/už sem zase prodejná ... chybí mi úsměvy, polibky ... přestávám myslet ... už se vrať, miláčku./
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: callowsick, Michal Kvido, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)