Láska voní po jahodách
Mačkám v ruce čerstvé jahody.
Rudá šťáva jako krev vytéká.
Prstem na hruď píšu tvé jméno.
Vášeň ovládla mé tělo.
Ležíme v jahodové louce,
nad námi je modré nebe.
Láska voní po jahodách,
kytičkami plodů zahrnu tebe.
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, jerabina, Demedalex, monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)