s bolestí...
Leh' jsem si do postele
zima je mi jak v kostele
do spánků mi kovář tepe
nervy,červi v záškubech
hadí ssykavej dech….
Začal mě bolet zub
a čas zařadil zpátečku
vycenil svůj bezchybný chrup
a s potutelným úsměvem řek' mi:
,,Jen si to pěkně užij Miláčku,,….
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, Bíša, labuť, Lota, hanele m., monterka, igniss, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)