Noční múza.
Anotace: překvapivě zase napsaná kolem 23 hodiny něco na noční múze asi bude :)
Dnes je nádherná a chladná noc,
Ano chladná ale ne zase moc.
O takových nocích rád tvořím,
A do tmy okolo se nořím.
Tma je všude kam pohlédnu,
Začínám cítit sílu v tom tajemnu.
O slovo se znovu hlásí samota a hrůza,
Vítám tě tu, vstoupila do mě má noční múza.
Začínám v hlavě cítit veršů moc,
Díky múze bude to plodná noc.
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Lady Alexiss, Moona, Gracia
Komentáře (1)
Komentujících (1)