Miluju tě
Anotace: Tahle básnička je o velké lásce . Napište komentík .
Miluju tě
Když spím ,
sladce o tobě sním ,
když ráno oči otvírám ,
na tebe vzpomínám .
Když mám k snídani kakao ,
říkám si jak krásný to bylo ,
když nemám k snídani nic ,
říkám si proč nebylo víc ?
Na cestě do školy ,
vzpomínám jak sme ruku v ruce chodili ,
když stojím u školy ,
vidím jak sme se prvně potkaly ,
když ve škole jdu po chodbě ,
marně hledám tě .
A když domu se vracím ,
opět na tebe myslím .
Každý strom ,
i bouřky hrom ,
každá květina na poli ,
i na nich motýli .
Mi tě připomínají ,
do srdce střípky zabodávají .
Miluju tě !
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Oťas, Rbb
Komentáře (0)