Pětasedmdesát
Anotace: Ne, neberte to vážně
Hladím Tvé hebké tělo,
pevně ebenově zbarvená,
zneužít Tě kdyby se smělo,
nikdy nejsi nevěrná.
Prstem obkružu Tě,
u pocitů spouště,
až k citlivému oušku,
přes oči zářivé žlutou roušku.
Neslyším Tvůj vzdech,
naoko se vzpíráš,
pak kůže dotknul mech,
moc často mě týráš.
A teď pověz jaký jsem?
Má ČZ pětasedmdesát?
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: zzlatý, igniss
Komentáře (7)
Komentujících (3)