Přítomnost
Den prostřel se
v nehybnou věčnost
v duši průstřel
života pomíjivost
touhy odložené
cíle pomíjivé
budoucnost plující
do neznáma
pod příkrovem dní
chladne černá káva
bůh si vesele slintá
v Alzheimru uvězněný
a medůzy hlava
sebou mě vláčí
jak kořist každodenní
ač neptám se proč
zvu na večeři
přítomnost
Přečteno 268x
Tipy 28
Poslední tipující: jita.1965, Myrja, Nahá, drsnosrstej kokršpaněl, Iva Borecká, PoeziGirl, mamina, labuť, prostějanek, Belmon, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)