Pod hladinou vodky
Anotace: ... tam je fajn...
jedna sklenka za druhou
popelník se plní
já už nechci být tvou
chci zapomnění
chci dostat ty tlaky z hlavy
kašlu na mravy
chci vodkou své trápení utopit
v ní se celá potopit
ve sklence vidím tvou tvář
zničím ji
mou mysl zaplavila zář
zmiz, trápení
pod hladinou vodky pluju
příjemné osvěžení
tak další si naleju
plánuju povstání
povstání proti tobě
ty sem nepatříš
ta hladina je jen moje
sklenko, krásně jiskříš!
pod hladinou vodky
tam je fajn
nechci se odtud vynořit
o světe nemám šajn
flaška se vyprazdňuje
popelník se plní
pohoda mě zaplavuje
přichází zapomnění
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 288x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, enigman, Belmon, pleskotka24, Bíša, Petbab
Komentáře (6)
Komentujících (6)