Pět paprsků pravdy
Anotace: Takže si říkal Hurikán
První paprsek políbí,
a přinutí přijmout,
věčným branám přislíbí,
poslušně pokleknout.
Druhý paprsek otvírá,
duše neznámých světu,
lživost v nás rozdírá,
v jedinou pravdivou větu.
Třetí paprsek trestá,
hříchy našich předků,
pokání jasná cesta,
bez jakýkoliv svědků.
Čtvrtý paprsek posílí,
vinný pocit samoty,
s nikým jej nesdílí,
pohlcují tě mrákoty.
Pátý paprsek uzavře,
očistný proces těla,
krevní oběh zanevře,
v očích prázdnota zela.
Hvězdice stříbrnného kovu,
v rozpadající se hrudi čněla,
potisícé a stále znovu,
osud upířice rozdělila.
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Nahá, Wyrda
Komentáře (0)